DITAJA OLEH :

♥welcome to anyss reen lyfee

Wednesday, October 20, 2010

adess , TAK SUKANYAAA

di kala malam-malam begini terasa sepi amat , ceh macam nak buat karangan 'KEKASIH SAYA TINGGALKAN SAYA' okay fine memang tiada kena mengena -__-


dah lama kan tak taip taip merapuu , tules dekat laman ni , ehh renduu betullahhh biasalah sejak jadi 'BUDAK BAIK' ni kerja mengadap bukuu jee 24 hours(tipu)


pernah tak siapasiapa rasa macam ni?fikiran melayang layang macam layang layang,layan lagu jiwang karat sekarat karatnya , kalau dulu konon konon layan lagu 'omputihh' jee tiba tiba layan lagu melayu yang memang cakap saya sentaa awakk , saya renduu awakk , saya sayang awak , saya tak boleh hidup tanpa awak , awak nyawa saya , awak jiwa saya , awak saya punya , awak blablablablaablaablaa okay dah tiba tiba rasa macam gedik gila.ehh tape sebenarnya gedik itu comel.



lepas tu 24 hours tengok handphone ,24 hours pegang handphone tu ,ada bunyi je cepat cepat picit butang open lepas tu senyum sorang sorang macam dia sorang je ada gigi lepas tu cepat je reply sampai kan keypad tu berlubang lepas tu senyum lagi .lepas tu dalm hati cakap 'OHH DUNIA INI AKU YANG PUNYA' sambil rasa ada salji turun atas kepala . err melampau sangat kee?


lepas tu pulak mandi tak kenyang , makan tak basah hidup tak keruan.siang rasa malam , malam rasa malam , eh eh pelik je bunyi.hati gundah gulana terindu sana terindu sini , makan nampak dia ,minum nampak dia , buang nampak dia , memang macam dalamm cerita senta senta dekat wayang tuuu..


okay dah tak sanggup nak teruskan..eh penyakit apa ni?ada siapa siapa boleh jelaskan tak apa sebenarnya yang dah jadi dekat saya.saya tak sukaa laa rasa macam ni
 -___- www.tips-fb.com