DITAJA OLEH :

♥welcome to anyss reen lyfee

Monday, December 6, 2010

si dia pujaan hati ♥

hari ini saya nak kenalkan semua dengan seseorang.ceh bajet macam ada ja yang baca belog comel aku ni
>.<

nama dia KIKI.saya memang tak suka dia.saya tak benci cuma tak suka jaa.dah cuba dah pupuk kasih sayang untuk dia tapi masih tak boleh aisyemann ayat kalah budak spm nak buat karangan bm.dia baru je umur dalam dua,tiga atau empat tahun memang tak pernah ambil tahu pun sebenarnya -________-


awal awal dulu saya memang tak tahu pasal dia sebab masa tu duduk dekat kolej tiba tiba ja adik tak comel saya,IMRAN mention dekat mukabuku yang dia ada adik angkat baru.comel.putih melepak kalah matsalehh.mata bulat.rasa macam nak balik rumah saja masa tu keeksaitednya nak tengok dia yang disanjung sangat oleh IMRAN.malam malam asyik teringat jaa (okay ini tipu)


bila dah balik rumah dengan perasaan yang teruja,jantung dup dap dup dap lajuuu,hati gelisah dan gundah gulana,perasaan over eksaited bercampur keterujaan yang amat mendalam untuk bertemu dengan dia.perasaan ini kalah perasaan orang nak kahwin , kalah perasaan masa nak ambil result spm dan kalah perasaan bila mula mula nak buat belog.OHH-EMM-GEEE.


bila mata bertentang mata.hidung bertemu hidung tiada apa yang mampu diluahkan selain menjerit sekuat hati.
OHH-EMM-GEEE again and again OHH-EMM-GEEE kenapakah dunia ini begitu kejam.dan dia juga tidak terkata apa cuma memandang dengan mata bulatnya dan lari jauh jauh dari saya.baguslah.mungkin terpukau dengan suara nyaring saya -_______-

sekarang bila jumpa dia saja mesti saya lari jauh jauh.kalau duduk atas sofa tiba tiba nmapak dia terus lari dekat meja makan.kalau dia datang dekat meja makan terus lari masuk bilik.kalau dia datang bilik terus lari masuk bilik air.memang tak nak bertembug langsung.memanglah dia comel tapi saya tak bolehnak terima dia nak buat cmna dah paksa sepaksanya dah cuba sayang tapi tak boleh.kata orang cinta ni tak boleh dipaksa kan.

tapi bila dah hari hari pandang muka dia sikit sikit persaan benci dah kurang.bila dah hari hari bangun pagi nampak dia sikit demi sikit dah boleh terima dia dalam hidup ni dalam keluarga ni dalam rumah ni.walaupun tak dapat terima sepenuhnya at least TUHAN dah buka pintu hati nak terima dia.dan bila jumpa dia saja rasa macam nak nyanyi youu are the only exception youu aree thee only exception err yang tu ja yang saya hafal.

okay dah tiba masa nak kenalkan diaa yang menjadi pujaan adik saya selama ini JENG JENG JENG



tarik nafas duluu




dah sediaa









satu


















duaa














tiga











err bukan ini maaf terinframe -___________-









betul betul dah sedia











mempersilakan KIKI atau nama sebenar KIKILALA 



macammana comel tak?ini adalah kerja seharian beliau


agak agak ada harapan jadi model tak?


frust bercinta dengan kucing sebelahh



OKAY.apaapapun doakan semoga saya dapat terima dia sepenuhnya dalam hidup saya.ceh bajet macam cakap pasal bakal suami ajaa.okay dah byee.selamat malam.bertemu lagi lain kali.
www.tips-fb.com

13 comments:

  1. ala alaaa comelnyaa kiki mcm tuany dy :D

    ReplyDelete
  2. tomey nye tucinggg kiki


    comel nyer blog ni.
    singgah balik. tengs singgah blog kita. da baca ker entry terbaru di


    Interesting facts about JAPAN!
    Main GULI dalam telinga

    ReplyDelete
  3. Errarirurererow Cullen:


    HEEE ,tengoklah tuan dyee :P

    ReplyDelete
  4. Hanis.Rawrr:

    kiki memang comel , tuan dy cute jee :P

    ReplyDelete
  5. Encik Tikus:

    agak busy la latelyy plus tade ideaa,idea nak bercintan ja banyak heee

    ReplyDelete
  6. PinQib:

    hee tengs lol.okay naty i singgah balik

    ReplyDelete
  7. ahaha.nama kucing die dah macm kite lah eekekee

    ReplyDelete
  8. kila:


    kak kila ahahahaahaa yalah yalah ada hubungan ka muahahahahaaa :P

    ReplyDelete
  9. hahaha.. comel giler tersepit kat tingkap.. :)

    ReplyDelete