DITAJA OLEH :

♥welcome to anyss reen lyfee

Saturday, September 18, 2010

saya dah nak pergi , SELAMAT TINGGAL.

masa sungguh cepat berlalu , ohh kejamnya dunia ini (err melampau sangat ke ayat ini?) petang ini saya akan berangkat tinggalkan penang , my home sweet home.dan masanya pula untuk saya kembali meghadap buku 24 hours , jadi budak skema tercomel jalan tunduk tunduk buku di tangan 24 jam sampai bawa masuk toilet dan pakai baju   tutup tutup nampak muka saja besar.biasalah budak baik kan boyfriend pun tak pernah ada.
err boyfriend itu apa , semua orang sebut sebut boyfriend tapi saya tak tahu boyfriend itu apa sebenarnya (muka suci)  -___-


saya akan pergi tinggalkan semua yang ada di sini kenangan kelmarin , hari ini kau datang riang  eh eh ternyanyi pulak , lupa suara itu kan aurat T__T saya akan betul betul pergi tsk tsk tisu plis saya mesti akan rindukan keluarga saya lebih lebih lagi adik lelaki saya yang tak comel ,LOLO , bilik air saya , tempat makan saya , tv saya err err terlebih emo pulak ,maafkan saya sesungguhnya saya emosi (tipu)


petang ini juga tidak sampai 24 jam juga 24 hours saya akan pergi singgah di rumah nenek saya , yeahh boleh jumpa NURINA SOFEA kemudian hantar sepupu saya dan ahadnya pula akan balik ke tempat selayaknya saya di sana.tempat itu sungguh sungguh sungguh menerujakan (teruja la sangat) anda akan nampak hijau hijau saja lepas itu akan ada banyak binantang yang gigit anda ,jangan risau binatang yang gigit bukan manusia ya.semestinya akan balik ke arau ,perlis iya teruja sungguh kan tsk tsk

selepas itu bermulah kembali watak gadis yang sungguh comelayulemahlembutbudakbaik ,KAHKAHKAH err cover balik budak baik mana boleh gelak macamtu hikhikhik ( kena gelak cover dengan selimut).ishh nak meghitung hari bila pula nak cuti ni serius tak mahu balik dekat tempat tuu.nak menagislah macam ni.ada siapa siapa nak kongsikan tisu dengan saya tak


okaylah saya dah nak packing packing barang ni.banyak la nyahh barang nak kena bawa balik yang dalam luar kanan kiri semuanya ada kalau boleh satu rumah ni nak heret balik sana.(ini betul betul mengada)keeksaitednye nak balik arau sampai menangis nangis ohhh,huu.okay bye.



   keterujaan yang melampau melihat muka sendiri di skrin 
( yang kiri tak comel tu imran ,yang kanan comel tu saya)


suka cakap suka
www.tips-fb.com

12 comments:

  1. haha ok budak baik saya akan rindukan awak sekeluarga. haha termasuk keluarga pula. terlebih kasih sayang ni

    ReplyDelete
  2. ENCIK TIKUS:

    bukan dekat penang laa dekat arauu ,huu :(

    ReplyDelete
  3. naz:

    ahahahaaaa , anda ini sungguh pemurah dengan kasih sayang laa (iya ke?)

    ReplyDelete
  4. heeee.. take care.. gambar tu cute! buat buat muka terkejut.. hehe

    ReplyDelete
  5. ehh-ehhh. sory. dah bengong~ kehkehkeh ;DD

    ReplyDelete
  6. ryan valentine:


    tengss yaa.ohh terima kasih juga atas pujian anda ituuu ,hee

    ReplyDelete
  7. Encik Tikus:


    kahkahkah , takpee mugkin anda terlalu teruja :p

    ReplyDelete
  8. UiTM di hatiku.
    kena lah gembira banyak2.
    HAHAHA.. :P

    ReplyDelete
  9. dylli:

    ahahaahaa ,tengah gembira lah ni ,gembira sangat ni ,ahahahaaa.(gembira ke?)

    ReplyDelete
  10. kenape la muke ko kiut.. gua jeles..

    ReplyDelete
  11. hamzah ian:

    lu puji atau perli ,gua konfius -_-

    ReplyDelete