DITAJA OLEH :

♥welcome to anyss reen lyfee

Wednesday, September 22, 2010

LUAHAN RASA

Ohh heloo saya kembali.tapi saya bukan lagi di penang , serius dah rindu penang.rendu dekat rumah.rendu dekat semua benda yang ada dekat penang.arghh , HOMESICK.sejak dua menjak ni rasa macam macam perasaan yang betul betul tak best.kalau rasa tengah bahagia tu lebih baik jangan baca.ini betul betul nak buat luahan rasa.ahhh geli gelilahh suka hati lah.



eh dengarlah dengarlah


semua benda buat jadi tak kena rasa nak emosi gila.demdemdemm it.tak suka memang benci.adess saya hanya taip dan backspace taip dan backspace taip dan backspace ohh ohh tak suka semua buat tak kena.tambah lagi tadi dengan test account yang gila bapak banyak soalan dan masa yang gila bapak sikit.ceh kenapa ada bapak bapak ni?-_____- tsk tsk 


lepas tu entah kenapa tiba tiba rasa sekarang ni sungguh senang touching and go dan sentap.nasib ada kawan kawan yang banyak bagi gelak lebih lebih lagi si ketam comel ,KAHKAHKAH (maaf ****** tapi nama ni memang sesuai dengan kau ,KAHKAHKAH) mungkin sebab taufan account yang melanda plus hormon yang gila terbalik tunggang langgang itu yang rasa ohh ohhh betul betul nak meraung sekarang.i need somebody now.hanya lagu ini yang jadi peneman seribu kali ulang pun tak bosan sampai habis bateri mp3 main lagu yang sama je teruk betulan T___T  tsk tsk


lepas tu pulak kan kan ada la saya suka dekat seorang ini tapi kan dia macam unpredictable lepas tu kan TETTTTTTT maaf siaran tertunda buat seketika waktu ,KAHKAHKAH.okay bye.


dem , mesti bulan dah nak mengambang.
www.tips-fb.com

6 comments:

  1. laa mane leh cite sparuh2 cmni..dah bez2 bace leh la ade bunyik sensored..sambung cite cepat..xpuas ati ni...

    ReplyDelete
  2. Encik Tikus:

    anda tidak perlu faham semuanya ,ahahahaaa

    ReplyDelete
  3. haidi takeAfoto:

    err maaf setakat tu saja ,hee

    ReplyDelete
  4. otak ku naik biul nak memahami ni. @____@ someone, help me?!!! xD

    ReplyDelete
  5. maisyara Pot! Pot!:

    ahahahahaa buat buat je paham

    ReplyDelete