DITAJA OLEH :

♥welcome to anyss reen lyfee

Monday, September 13, 2010

raya ohh raya


raya tahun ni macam tahun tahun lepas juga , tiada apa yang menarik semuanya biasa biasa saja..entah kenapa saya lebih suka bulan ramadhan berbanding hari raya aidilfitri , pelik kan?
sebelum itu mari kita tatap gambar comel saya -___- (comel keee?)



ada macam megan fox tak ? kahkahkah saya memang perasan -__-

tiada apa yang menarik seperti biasa saja semua raya pertama beraya di sini saja (penang) rumah sebelah abah dan sebelah petang baru pulang ke sungai petani , kampung di mana asal tempat saya dilahirkan..seriusly beraya di kampung lebih happening dan bermakna berbanding beraya di bandar..lebih lebih lagi bila NURINA SOFEA saya ada , ohh rasa macam tak mahu balik penang saja.


okay dan yang paling bestnya saya hampir terlupa tentang harijadi saya yang jatuh pada hari raya ketiga dan yang paling bahagianya permintaan dan doa saya dimakbulkan pada malam harijadi , ohh terima kasih TUHAN :)


sudah tiada idea untuk menulis , dah lama tinggalkn dunia belogging kerana sibuk dengan study sekarang , hmm doakan semuanya baik baik sahaja yee..hanya tinggal seminggu sahaja lagi cuti saya serius rasa masa begitu cepat berlari ,tak mahu tak mahu nanti mesti dah jarang balik rumah sebab lepas ni akan sibuk dengan test , quiz , assignment haihh ingatkan masuk u goyang kaki saja .


okaylah dah penat membebel tataplah gambar gambar di bawah ini pula











mereka mereka inilah membuatkan saya rasa bahagia bahagia sangat , terima kasih dan saya berharap saat saat untuk semua ini tidak akan terhenti , eh emo kejup :')


suka cakap suka
www.tips-fb.com

6 comments:

  1. anyss ! mana kamu pergi ? haish~ ape pun. selamat kembali yeaa. jangan hilang macam dulu lagi taw ;P

    ReplyDelete
  2. encik tikus:

    ada dekat sini jee ,hee..iye iyee kembali laa nii ,hee.tak hilang dahh :D

    ReplyDelete
  3. i love kids ! time raya kalau ada dorg ni baru la meriah kan kan ? hehe :D

    ReplyDelete
  4. hohoh happy birthday ;D
    masih xlambat kan xD

    ReplyDelete
  5. hudhud:

    tahuu takpeee ,diorang sajelahh yang kasi saya happy :)

    ReplyDelete
  6. Fakhrur Razi:


    ahahaaaa ,tengss yee wish saja kee ,hadiahnyee mana :p

    ReplyDelete